×
☰ Menu
robertdouw.nl

En er is meer nieuw...

Happy New Year!

Algemeen
| 01-01-2021
Gelukkig Nieuwjaar! Ik wens je een mooi, gezond, hoopvol en vrolijk jaar toe. Een bezigheid die mij opvrolijkt, is het werken aan deze site en ik hoop dat jij plezier beleeft aan het bezoeken ervan. Om die bezoeken nog wat aangenamer te maken, heb ik een paar vernieuwingen doorgevoerd. Onder de zonnige afbeelding hieronder vertel ik je wat er nieuw is.
Schilderij van fel stralende opkomende zon met daarover de tekst 'HAPPY NEW YEAR'.
Schilderij: Edvard Munch, De zon (1909-1911)
Nieuw vanaf nu:

- In de categorie Taal begin ik vandaag met een nieuwe rubriek, die ik DRIE KEER NEGEN genoemd heb. Aan het begin van de avond komt de eerste aflevering online, en natuurlijk ook op mijn Instagram-account.

- In de rubriek POËZIE OP DAG DRIE kun je nu door de gedichten bladeren alsof je een poëziebundel in je handen hebt. In het filmpje hieronder kun je (tussen de andere twee vernieuwingen door) zien hoe dat werkt.

- Op de archiefpagina van de categorie Auto's heb ik een uitklapmenu toegevoegd. Als je daar op klikt zie je alfabetisch op merk geordend alle auto's die ik op deze site besproken heb in de verschillende rubrieken. Dat zijn er nu nog maar twee, maar het jaar is natuurlijk ook nog maar net begonnen...

Bronnen

Afbeelding:Wikimedia Commons, eigen bewerking.